Na jazyku
mám pár slov
co kdybych vyřkla
jistě by zabolela
v rukou
dnes už
(jak jsem tajně doufala)
bez citu
třímám Tvé věci
co vrátit
bych Ti chtěla
v srdci mám díru
co zalepit se nedá
jako bez duše chodím
už pár dní
tvá slova co v uších
stále mi zněla
prozatím byla
ta poslední
...
Než se rozední
utřu si svoje slzy
a ruce pod polštář
na chvíli si dám
Stále Tě miluju
a hrozně mě to mrzí
jinak jsem to chtěla
ale tď už s tím
těžko něco udělám
...