Anotace: Stalo se to v pátek,ale až ted' mám trochu sílu psát. Chci poděkovat Irence,Martě,Renatě,vedoucí Aleně,mistrové Magdě,mýmu bráškovi Pet'ovi,všem kdo v tu chvíli byly u mne a já to nevím a hlavně děkuji své švagrové RENATĚ a manželovi.
těžké radit do daleka
však sílu Tobě posílám
život je prostě jako řeka
a i já zrady blízkých znám
zkus pochopit, co za tím vězí
nic neděleje se prostě tak
člověk, ten umí mnohé přežít
když do problému míří zrak...
08.05.2011 20:31:00 | šuměnka
Co si myslí druzí, na to nehledˇ. Nejenom dospělec, ale i děti dokážou hodně ublížit, dobře to znám a od nich to nejvíc bolí. Přeji Ti hodně sil...
08.05.2011 20:18:00 | nancy
Drahá EM EM, je mi to tak strašně líto... je čas na radikální kroky... musíš na to vzít poslední síly a udělat změnu. Jsi člověk, který se snažil, a nyní si se mohla přesvědčit, že Tě to málem stálo život... a proč? Pro rozmar? Pro výčitky, že bys snad udělala někde chybu Ty? EM EM, ty si to nezasloužíš. Chápu a cítím, jak moc je to těžké... bolí mne to za Tebe.
08.05.2011 13:49:00 | NikitaNikaT.