Hele, asi se brzo stanu tvým fanouškem ;). Jen si dávej bacha na rytmus (počet slabik ve slovech a verších, počet stop, tedy, pokud se ti zdá, že by to mělo být) mě osobně se zdá, že to některým tvým básním jednoznačně pomohlo. Na druhou stranu by sis pak zase měl dávat pozor, aby to nebylo na úkor zvuku a významu verše, nebo dokonce celý básně...
Osobně mi pomohla knížka od pánů Bruknera a Filipa Větší poetický slovník, nebo také Poetický slovník (ještě o něco rozšířené vydání) skvělá věc, ale seženeš to pravděpodobně už jen v antikvariátě, nebo knihovně.
Taková rada od strnada.
Taková rada od strnada ;)
10.02.2006 01:54:00 | Dermgen