Loď vzpomínek
Kotva se otírá
o dno moře.
Vítr mě ovívá,
však jsem oděna jen spoře.
Dívám se v dál,
chci zahlédnout budoucnost.
Však jsem nucena stát
a neopustit přítomnost.
Vězní mě,
na téhle lodi.
Lodi plné vzpomínek.
Okolo je pouze moře,
na obzoru žádná loď.
Mám-li přirovnat to,
tak jedině k tortuře.
Přečteno 693x
Tipy 26
Poslední tipující: Martin Šimeček, čarodějka07, Lioness, Draconian, Denael, tato22, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, ilona, Gabrielle, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)