Přítel
Anotace: Už tak dlouho a pořád je to stejné a já mlčím abych tě neztratila úplně
Ztrácet náladu
a nacházet ji jako
kolárky
kněžích kteří porušili
slib čistoty
Pár centimetrů nad hladinou
čekat
až se z večera stane
noc
nebo rovnou ráno
Třást se zimou prostotou
a snad i trochu touhou
pak
s vášní vánku ve větvích
japonských třešní
odkvétajících
objímat staré přátele
dělat z nich mladé lásky
A do rána zapomenout
Přečteno 403x
Tipy 17
Poslední tipující: tato22, Madanik, Maryje..., labuť, Zasr. romantik, Désolé, Tamara, jarmil, CULIKATÁ, Jana M., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)