Smutná jar
Len nedávno som
zacítila vôňu
orgovánu
a predvčerom omylom pristúpila
púpavu
Príroda je v rozkvete
a Ty už nie si na svete
NENÁVIDÍM RAKOVINU!!!!
V ruinách svojej planéty
neviem obsedieť
prestať myslieť
na Teba
Zliepam zvyšky
svojho sveta -
lepiacou páskou -
Patex je vypredaný
a nádej je podpultový
tovar už niekoľko dní
A slnko si pekne hreje
- celkom zbytočne -
akoby Ťa mohlo nahradiť
v mojom živote
A mesiac je v nove
- ako naschvál-
A ja sa kúpem
vo vlastnej smole.
N a o z a j(??!)
Přečteno 370x
Tipy 13
Poslední tipující: Mišiačik, Alien.v.v.s., Gabrielle, CULIKATÁ, Zasr. romantik, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)