Deprese
Anotace: Co k tomu napsat... Někdy to na člověka padne, no..
Neúnavná deprese
s nikým se nesnese.
Točí se kolem
a nemá se k odchodu.
Padám do kolen
a sunu se k východu.
Šílená vize
leží si v podchodu,
Východisko z krize
-můj plán pochodu.
Ty jeden lenochu
zvedni se konečně.
Vidina úspěchu
-netvař se netečně!
Na pochod dejme se,
ať znavená deprese
s košem se vynese.
Přišla vize - krejte se!
odešla … deprese…
Přečteno 292x
Tipy 10
Poslední tipující: Květka Š., labuť, NikitaNikaT., CULIKATÁ, modrá..., Judita, šuměnka
Komentáře (3)
Komentujících (3)