...
když ochranou pro ruku jednoho
je ruka druhého,
pak veškerá protivenství jsou součástí
osudu už jen zpoloviny těžkého
...
ST
09.05.2011 20:11:00 | Bambulka
Ať se klidně šklebí,to jejich grimasa je pokřivená
tak vyplouvá jejich nitro na povrch .....
Vy spoutáni Láskou ruka v dlani o to tady Go
Ta vnitřní síla tolik a navždy spoutává :-)))
09.05.2011 10:01:00 | Sweet KiWi