Medvídek
Anotace: Doplněk k přírodovědě pro školní dítko
Medvídek, šelma lítá,
když luna půlnoc vítá,
v děsu tmy, hrůzo, slyš,
zhltne laň, sele, myš.
Pak ve dne úsměv rozdává,
a proto stále zůstává
ozdobou našich hor
ten roztomilý tvor.
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)