Zítra už nenajdu,co dneska jsem zahodil

Zítra už nenajdu,co dneska jsem zahodil

Anotace: .... jsem zahodil....

ztracené kdesi v dálce
vteřiny co se rozbrečí
než ukřižují
svou příští naději
ve své soukromé válce
utržené srdce
jen něčí ruce
poznává ozvěny
mlčící proměny
v tichosti těl
zázrak co každý chtěl
proč,proč?
vzduch se chvěl
já ale čekám,zázrak všednosti
jen rána z milosti
chvíle co se dějí
tak proč lidi závidějí.....?
jen já vím
co říkat smím.....
"Zítra už nenajdu,
co dneska jsem Zahodil.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 09.05.2011
Přečteno 281x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Niky88, modrá..., la loba, hatlapatla, Danga, Giginka, labuť, Mbonita, isisleo, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí