Už nikdy...

Už nikdy...

Anotace: ....spíš

Už nikdy nespatříš můj smích,
už nikdy neucítíš jak taje sníh,
už nikdy nebudou zdát se Ti sny,
už nikdy nepolíbíš mé lačné rty.
Už nikdy nezašeptáš:"Mám Tě rád".
Už nikdy mi nebudeš svou lásku moci dát,
už nikdy nebude nic jako dřív,
už nikdy nespatřím Tě ve dveřích.
Navždy jsi odešel,spíš...
Autor AAJenny, 19.11.2004
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel