Mé město
Anotace: Město místo k žití.
Mé město
Mé srdce tepe v ulících
a najdeš ho v očích semafórů.
Dech stromů v parku to jsem já
a vítr žebrák co se choulí u kostelních vrat.
Čekám až vyjdeš z almužnou milosti lásky
podaruješ
a já teď bohatýr zas budu stavět
cihlu k cihle porozumění.
Jsme spjati jedním dechem
svázáni bodem zvaném Město
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: Skalsky Pavel, labuť, NikitaNikaT., Petbab, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)