Štěstíčko
Štěstíčko
Muzika přináší odlehčení
zbaví nás starostí každodenních
tanečníci svá léta odloží
lehce se v cifrování ponoří
Radost ukrytá v lidové písni
vyvěrá jak voda co země tísní
vytryskne ze srdcí sobě si blízkých
není kolem škarohlídů žádných
Cimbál housle klarinet basa
v rukou drží muzikantská chasa
když zazní valašské táhlé
odplaví všechny životní trable
Když vtrhnou slovácké veselé
rozzáří i tváře posmutnělé
každý si rád do kola skočí
sloky písní dobrým vínkem smáčí
Jiskérky štěstí v očích zaplanou
u cimbálu zase nashledanou
Přečteno 326x
Tipy 8
Poslední tipující: vodnař, NikitaNikaT., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)