MILUJI SLOVA.....
Miluji slova z úst co nedoznějí
jak tiše plují, žijí i umírají
zkouší načíst v beznaději
Lituji křídel umlčených ptáků
z prázdného nebe a mraků
i všech lidských vraků
pocity co nemají jména
krasně to křičí žena
tiše lásku ztrácí a sténá
svět už nemá dosti sil
člověk na oltář se položil
mlčel stále, mlčel ale ŽIL.
Přečteno 339x
Tipy 29
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, PIPSQUEAK, Zefi, hatlapatla, modrá..., Niky88, NikitaNikaT., danav, Romana Šamanka Ladyloba, trhla.marketka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)