Příliš, Mnoho, Málo

Příliš, Mnoho, Málo

Anotace: takové menší dílko ze života

Příliš, Mnoho, Málo

Příliš starý na to si hrát
Příliš nesmělý na to milovat
Příliš zbabělý na to pravdu znát
Příliš chudý na to štěstí si kupovat

Málo času život žít
Málo slov na to vše říct
Málo nocí na to snít

Mnoho strachu z umírání
Mnoho bolesti z žalu
Mnoho hříchů k pokání
Mnoho stresu z návalu

A přesto život žiju dál
Je to ten nejcennější dar
Autor kukopr, 10.05.2011
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Gringer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Stále nejsme staří,
můžeme si pořád hrát.
Jen hru naší musíme zvážit,
jednou,dvakrát - častokrát.

11.05.2011 13:52:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel