La Fornarina
Líbáme se v opilosti,
v barvách, které míchal Santi,
atavismem lidský ctnosti
přistiženi in flagranti.
Loxodromou po tvý kůži
pluju vůní všech tvých moří.
Vzkaz ti píšu rudou tuží
na stěny tvých zad, co hoří.
V pavučině dnešních hříchů
jen Bůh ví, co zítra bude,
a tak tom nasládlým tichu
přísahám: teď chci tě všude.
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: aeshna, No Shame, Findë, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (0)