Anotace: .... a pálím do řad těch, kteří si o sobě tolik myslí!! A tasím zbraň i proti sobě a směju se tomu, jak se dokážu všemu vysmát :)
:-))Všichni jsme z masa a kostí, všichni se jednou obrátíme v prach.Nikdo není víc ani míň:-))).Tak by lidé neměli být náfuky:-)))
11.05.2011 11:10:00 | CULIKATÁ