Alternativní: 2012 aneb co by kdyby
Anotace: berte s velkým nadhledem, sám tomu nevěřím
Léta Páně 2012:
Planeta Země
se kutálí
z Oběžné dráhy
jako míč,
který nemá zastavení...
...vteřiny jsou drahé...
drtivé,
nemilosrdné
...záhuba se nedá zastavit...
Země upadá do membrány,
ten gól je věčnost sama,
konec, definitivum, šlus
. . .
poslední slova?
...tři...
mayský kalendář nelhal
Přečteno 304x
Tipy 11
Poslední tipující: No Shame, hatlapatla, jitka.svobodova, Jiná, CULIKATÁ, rezina
Komentáře (5)
Komentujících (5)