panenka
Anotace: narychlo naškrabané v práci...
Stála panenka na krají skály
oči se ji přitom smály
Jeden krůček, jeden skok.....
Tak tu stojí v tento den
každý rok
Jeji milý se tu zabil...
Leží panenka pod skálou
lidi si o ní šuškajou
6e na tváři divnej úsměv měla...
Nikdo ji nechápal...
Už je štastná,, má to co chtěla...
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)