Na náměstí
Anotace: prstě kdo Brno zná tak ví :-D
Na náměstí v Brně dvě letušky u kašny
a hned vedle nich autobus
Bizardní pohled – šedivý náměstí, letušky
a opodál postává ten černej hnus
Je to prý umění -
tak se to říká…
Umění pro umění!
Spíš pro srandu trpaslíka
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, Bona, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)