Žena vamp
Anotace: ...ještě si chceš hrát?
Tajemný úsměv jí na rtech hrál
jako by se mu vysmíval
a odkryl ostré zoubky bílé,
když blížila se rozpustile.
"Ach, ty můj chudáčku,
neplakej milý.
Ještě si užívej,
dokud jsi živý.
Pročpak, můj maličký,
celý se třeseš?
Cožpak mě v objetí
teď už mít nechceš?
Bránit se, miláčku, k ničemu není.
Přec nezkazíš mi představení.
Užij si svou slavnou chvilku,
než pokoušu Tě do zátylku.
Že život ztratíš, to vem ďas
stejně tak rychle plyne čas
a umřít teď či zítra snad?
Proč nad tím dlouze rozjímat?
Pojď ke mě, sic přijdu já
a to bys věru nechtěl snad.
Myslíš si, že smysl má
zkusit se mi nevydat?
Bláhový a pošetilý
jako všichni jsi, můj milý.
Spousta řečí, žádné činy,
jak mám mít pak pocit viny?"
Přečteno 527x
Tipy 18
Poslední tipující: Bakchus, Joe Vai, Emmelia, Findë, Zasr. romantik, x.someone.x, Maryje..., Azazen, Z kapky deště, Severka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)