Barci, mám až skorem slzu v oku... nad nikým se nepovyšuj, ale také před nikým sebe neponižuj - viz poslední Tvá věta. Barci, někdy se stanou okolnosti, snad osud, hloupá náhoda, co spustí běh koloče a už to jede... člověk poté cítí beznaděj, bolest, zklamaní, hořkost... znám to. Je potřeba se na chvílu zastavit a trochu popřemýšlet, poučit se z chyb předešlých, začít vše srovnávat si v hlavě a ač to nebude hned, věř mi, že aj malý/e krůček/čky jsou úspěchem... poté, až se rozendeš v před, uvidíš, že to bude zasejkc dobré... věř, prosím, neztrácej hlavu... v životě nás mnoho raní, co se týče lidí. Myslím na Tebe, drž se.
12.05.2011 06:02:00 | NikitaNikaT.