láska a její vedlejší účinky
Anotace: o životě, lásce, ironii, nás
Nezralé víno
Pojídame jej denně
Kyselé a trpké
-stejně jako vzpomínky
Ležím ve voňavém seně
V křeči, smutku
Láska má vedlejší účinky
Vrháme se do společného soužití
Nemáme návod k použití
Poskvrněné početí
pokus a omyl
Co když to nevýjde?
Jsme příliš složití
I když je to ironické
Je to lidské
Náš život
Najde si východisko
Či představy
-příliš idylické
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Severka, hloubavá, kasparoza, Bambulka
Komentáře (1)
Komentujících (1)