HOKEJ
Anotace: všichni žijem hokojem........
Včera spolu u hokeje,
fandili jsme pořád směle,
za ruce se drželi
po gólu se líbali.
Padla branka prvá, druhá,
celá země kříčí hurááááá
pivko mi si otvíráme,
sílu našim dodáváme.
Třetí branka a pak čtvrtá,
naše vlajka vzhůru stoupá.
Radost naše nezná mezí,
velká síla v našich vězí.
V pátek budem fandit znova,
ať náš tým Švédy zdolá.........
Přečteno 385x
Tipy 19
Poslední tipující: casla, EM EM, Psavec, Emmelia, H.I.L., CULIKATÁ, Mbonita, Jiná, Charibeja, Květka Š., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)