v práci o práci
já jsem smutný hrdina
sedím tu a bez piva
a má pracovní morálka
k nule rychle dospěla
jsem líný a ožralý
a přes veškerou střízlivost
tak trochu vyčpělý
ne, já nikdy nemám dost
jsem ultimátní hovado
nihil a ožrala
a nechce se mi pracovat
humus sapiens
Přečteno 243x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, la loba, CORONATION, ostuda lidstva
Komentáře (2)
Komentujících (2)