Strašná Serena
Anotace: krutá paní strašností
Líčidla děsivé krásy
rozmazává si kolem očí
Strašná Serena,
krutá paní strašností,
z kterých místo mrazení
běhá po zádech
desatero várování...
Její hrad
chrání Saramský průsmyk,
přes který se dostanou
pouze stateční bijci,
když svedou z úbočí
děsivé přízraky,
střílející bumerangy
s žihadlovými hroty...
Bijec, který svede
boj se strašnost-paní
obvykle končí s bodákem
v srdci...
Potrpí si na své bezpečí
tato krutá žena,
ráda zkouší nové zbraně
a nebojí se použít své krásy,
která vyzařuje v plamenech hrůzy,
když se bijec oddá jejímu silnému polibku...
Jakmile se Serena dotkne jazyka,
na kterém kromě chuťových pohárků
má i jedové žlázy,
muži se zastaví dech
a s křečovitou tváří,
když se nemůže nadechnout,
zdechne jako pes...
Ať se jakkoliv chytá za hlavu,
jed působí rychle,
a po minutě nikoho nic nebolí...
...možná tak Strašnou Serenu svědomí...
ona však má svoji taktiku,
jak s (mrtvými) muži naloží...
...v kobkách s hady
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Irigrein
Komentáře (0)