Anotace: Každý vidí úsměv ... nikdo však nevidí boj. Každý slyší co říkám ... a přece neví co si myslím. Každý čte co píši ... ...ale nikdo nevidí slzy. Každý si myslí že mě zná ... ale každý z nich se mýlí! ..
měl sem podobné pocity když sem byl mladší avšak v pruběhu pár let se to dostalo do takové situace že většinou lidí ,,opovrhuju" právě kvůli vlastnostem jako sou lží neupřímnost a spousty dalších
14.05.2011 11:22:00 | ostuda lidstva
Vyhýbej se takovýmto lidem... jež lež je jejich chlebem... znám někoho takového a dělá to proto, že chce ublížit, pravdu si nepřizná a nerad ji ten člověk čte, slyší a vidí.... na světě je spoustu lidí, ale jen někteří stojí za víc... než povšimnutí. (Všeobecně řečeno... rozhlédni se zde... spousta lidí, kteří Ti mají co dát)
13.05.2011 06:26:00 | NikitaNikaT.