Milování
Anotace: každý miluje něco jiného...
Milování
Miluji něžnost,
která mne dojímá,
miluji vášeň,
co smysly mé rozjímá
Miluji hudbu,
která mi zvedne náladu,
miluji překvapení,
chci rozluštit záhadu
Miluji tanec,
co rozbouří krev v mém těle,
miluji Tvé ruce,
které se mne dotýkají směle
Miluji šlehačku,
co se rozplývá na jazyku,
miluji volnost,kdy mohu
dělat cokoli podle svého zvyku
Miluji rodinu
a pocit pohody,
miluji zmrzlinu
a sladké jahody
Komentáře (1)
Komentujících (1)