Honzíkovi...
Anotace: Pro tu mojí Trávu:)
Vůně vína line se,
Chytneme se za srdce.
V jednu chvilku sme si cizí
V druhou pak přátele ryzí.
Z slzách,smíchu sme si svý,
Nikdo nic víc nepoví.
Nespoutaná vyšší síla
Naděje co neumírá.
S Tebou je mi vždycky líp
Za to vše ti chci říct DÍK…
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: Liquid vamp, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)