Zákaz ticha!
Anotace: Zakažte ticho, protože v tichu můžete přemýšlet a vystavit se realitě, obnažení a zbavení hávu svých snů:( Chci snít, více chci však žít, nezvládám však začít=/
Zákaz ticha!
Přec noc jím ztěžka dýchá.
A zmůžeš snad něco?
Odvalit balvan na srdci,
By zmizel jako pára nad hrnci
Zlomených a v prachu vyválených,
Ve tmě vyvařených srdcí.
Cestu, jíž chci jít,
Bych nechal nejraději vydláždit,
Smysl?
Nemám…hledám…nenalézám
Brečím
U kříže klečím
Ač nevěřím v Boha,
Věřím v lásku,
Tu sličnou ducha krásku.
Snad vše sám sobě nalhávám
Svůj život jenom přežívám...
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: Špáďa, Xantista, Marco, Skalsky Pavel
Komentáře (2)
Komentujících (2)