Anotace: Prosím o komentáře
Tak jsem koukala po zpátku..a seriózně se vyvíjíš k lepšímu..vážně..líbí se mi ten jazyk..líbí se mi ta originalita..doufam, ze se budes vyvijet ve svem vlastnim stylu..abych to mohla sledovat, davam si te do oblibenych ;)
22.06.2011 16:57:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
hmmm...neni to špatné..vlastně to není vůbec špatné...chce to jen psat a psat a psat..je videt ze rým cítíš.. zkusím kouknout dál..
22.06.2011 16:49:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
ba ne mě se to líbí jak je to napsany, obraty mi netrhají uši, a vše co je navíc zapadne...dobře napsané i obsahově
19.06.2011 21:19:00 | whiolet
Vím,že ti nevadí kritika..takže co třeba takhle na to jít..ono někdy stačí jedno slovo a dostane text vzdušnost..
Slyším křičet tvého ducha,
bys okno otevřela, hluchá...
jsi
těmto prosbám.
takhle bych pracovala s textem dál,on rým je dobrý,ale občas ho trochu narušit a dostat tam tu lehkost taky není od věci
01.06.2011 07:50:00 | mademoiselle secret
Ale o to právě jde, ne? Když to bude všechno stejné, jednotvárné, nebude to originální... A já nevím jak Akitenshi, ale já rozhodně chci být originální... Neboli ve skratce - to byl účel... (podle mě)
16.05.2011 14:01:00 | Matsuyama Tatsuko-chan