Tušim, že tě zrušim
Anotace: Určitě to všichni známe. Někoho potkáme a je nám s ním krásně. Ale postupem času přichází jakési pnutí, pochyby či zásah osudu, jenž nám sděluje, že to asi, nevím z jakých důvodů, nedáme.
Tušim, že tě zrušim
tušim, že cesty rušim
už se slyšim nadávat
tušim, že tebe zrušim
a do toho si něco hluším
tušim, že tebe zrušim
a do toho si slyšim nadávat
vidim se to ( náš vztah ) absolutně nedávat
tušim, že tě slyšim nadávat
slyším, že tě ruším
a už tě vidim nadávat
tušim, že naše cesty zrušim
a že nás to bude oba mrzet!
Přečteno 544x
Tipy 1
Poslední tipující: vodnař
Komentáře (0)