Ještě chvíli..
Na obočí, na řasy, na prdel, nanesu melír.
Co mám udělat pro to, abych tu byl a nebyl.
Pod kůži, nad kůži se smíchem blázna.
Klesám do kolen, padám do prázdna.
Límec košile mačkám v dlani.
Jsem umělým mužem v umělé paní.
Pod kůži, nad kůži vytepu vzkaz.
O tom co semnou provedl čas.
Hodiny zkrátily,můj směšný interval.
Kéž by se vrátily,rád bych tu setrval.
Zapálím, sfouknu-sfouknul a zapálil..
Narodím, umřu-umřel a narodil..
Přečteno 319x
Tipy 7
Poslední tipující: CoT, Charibeja, Metcheque, Severka, jaňa
Komentáře (1)
Komentujících (1)