Anotace: aspoň v našem případě...
Chjo, strašidýlko... polopravdy to nejsou ty očekávané plné pravdy, ale také ne zákeřné lži... jisté trápení, které zabolí, chvíle vzácné, co se vzápětí ztrácí, myšlenky a tužby zůstávají...
15.05.2011 21:40:00 | NikitaNikaT.
Strašidýlko, v polopravdách se žít nedá, dřív nebo později to začne bolet a hryzat na duši...
14.05.2011 10:33:00 | labuť