Anotace: ...
páči sa mi tvoj štýl písania. páči sa mi ako ukladáš za seba verše ako malé okrúhle kamienky. skrátka - páčia sa mi tvoje básne:-)
14.08.2012 23:41:54 | gallatea
Tak to si tedy nemyslím.Každý názor je důležitý, ať už je negativní,potizvní i ten tvůj.Udává "neviditelný směr"...
23.05.2011 22:40:00 | PrinceznaHeliovýchbalonků
Nejspíše si to nechávám na lepší příležitost(: A děkuji:)
21.05.2011 22:04:00 | PrinceznaHeliovýchbalonků