Maturita
Anotace: Myslím že málokdo nezažil to, co právě teď já a mí spolužáci... :)
Den se dnem se střídá,
čím víc textu se mnou se vídá,
písmenka míhaj se čím dál tím víc,
už nevím co k tomu říct.
Nervy drancují hlavu mou,
už se prohánějí i temnou tmou,
za pár dní již mě to čeká,
nad nekonečnými texty snadno se vzteká.
Pot z čela mi stéká,
tak snadno se na den "D" čeká,
snad dobře zkouška mi dopadne
a denní stres ze mě opadne.
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikolka, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)