Anotace: jsou různé kluby
Třebaže se sdělením celkem souhlasím, tak čtení téhle poezie mě docela zatahalo za ouška.
Nevím, zda se to tak jeví jenom mně, ale postrádám v tom rytmus a vidím jen snahu o něj a celé to působí jako naivní dílko, což je škoda.
14.05.2011 20:40:00 | inhalium