Lístky jabloní
Když okvětní lístky jabloní nám tiše sněží do tváří
se sluncem ve tvých vlasech tvůj úsměv pěkně zazáří
pak cítím jen tvůj tichý dech
s jarní vůní ve vlasech
jsou jen tvé oči lesní tůní.
Tak vlahou něhou
navždy spletenou
to podlamují se mi nohy v kolenou
pohledem na tvou duši.
Jen bláhový asi tuší
co skrýváš uvnitř sebe.
Ten pohled co občas hřeje nebo zebe
neodvane vítr jarní.
Ten navždy zůstane
jak okvětní lístky jabloní
v mysli mé...
Přečteno 347x
Tipy 19
Poslední tipující: mkinka, strawbery, Kars, Maryje..., hašlerka, Azure angel, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)