Vzdálená
Anotace: Každá báseň je akcí či reakcí...tahle je ten druhý případ.
Neslyšíš
když nebe mě mučí
blesky zvučně šumí
to nemůžeš spát
Zvykneš si
škytám, jak umím
u rohožky
nebudu stát
Cíl nejsou hvězdy
ty dlouhé roky
buď u mě
a nechoď dál
Nebudu spát
dívej se na mě
nešetři časem
a sůl ať má král
Když čas do dlaní kape
neber si deštník
a vzdychej v rytmu
slov jeho
Když zůstanem věrní
nepoznáš zmatek
a věty obalí květen
do bílého
Přečteno 398x
Tipy 17
Poslední tipující: zelená víla, Danger, el viento, j.c., NikitaNikaT., labuť, CULIKATÁ, hatlapatla, Kars
Komentáře (4)
Komentujících (4)