Zajatkyně
Vhozena do mučírny
zrcadlové síně
bez východu
Připoutaná
sobeckou touhou
jejich ideály
Deformovaná
vlastní realitou
sny a přeludy
Odsouzená
k jednotvárným myšlenkám
trvalé depresi
Zatracená
protože neznám lítost
nemám srdce
Poražená
domnělou pravdou
přiliš dlouhým mlčením
Ta síň je mé peklo
i ráj
Alfa a omega života
Až do konce
Zrcadla lžou a lidi taky!
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)