Jedné krve
Anotace: ...zážitek z léta..
Jsme jedné krve
ty i já
sen a skutečnost
chutná
po mandlích
prolíná se
infiltruje
sublimuje
říčko má
nikdy jsem tě neviděla
až dnes
všude kolem nás
jsou hvězdy
ale nikdo to neví
že nahoře je dole
a dole nahoře
že není
vlevo
ani vpravo
že nemám právo
tvrdit-Tak to je a hotovo!
Neb pravda je relativní
a někdy irelevantní
můj soudče
vepředu je vzadu
hvězdy na dohled
ne nechci radu
mám dost pohádek
sedím tu u říčky
v slunečním svitu
s klíštětem vedle sebe
jsme jedné krve
kdo na kom parazituje?
Nemáme jiného nepřítele,
učitelem mi klíště je
když tiše
si mě kamarádsky měří...
Přečteno 296x
Tipy 44
Poslední tipující: enigman, Actafool, Juan Francesco de Faro, ZILA78, Danga, Charibeja, korncaffe, střelkyně1, Anjesis, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)