Anotace: takové jakoby vyznání... nebyla jsem si jistá, kam to zařadit.. :)
Já vím, tohle je zrovna jedna z mých "horších" básní :) Ale stejně jsem ji sem dala.. :D
18.05.2011 07:22:00 | Charibeja
Tvé dílko mi zní upřímně, volající, smutné... jen mně to trošku kazí ty rýmy, zdají se mi být nucené, jináč by z teho bylo opravdu hodně dobré pocitové dílko. Proto dávám jenom Tip.
15.05.2011 19:43:00 | NikitaNikaT.