Dešťové blues
Anotace: smutné deštěm protkané blues
Smutek stéká mezi kapkami deště
v srdci láska krutá dlí
chci slyšet tvé vlídné ještě
dříve než se zítra rozední
kus nebe chci dát za pár slov
z tvých usměvavých úst
dřív než vyjde další nov
na oblohu plnou hvězd, já mám púst
proč místo hvězdy vychází kříž
proč už nemám žádná slova
na tvém srdci z ocele mříž
a všechny mé myšlenky kus olova
Přečteno 465x
Tipy 26
Poslední tipující: hloubavá, Maryje..., Psavec, Kett, CULIKATÁ, modrá..., Květka Š., labuť, Dota Slunská, Kars, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)