Skalp.
Anotace: Opřelas hlavu o mojí hranu.
Opřelas hlavu o mojí hranu,
tvůj skalp - skalpem mé sbírky.
Už jsi poznala krvavou bránu,
třísky velké jako sirky.
Nejsi první (ani druhá...)
ikdyž... vlastně si nespadla.
Jsi poměrně tuhá,
jak já, věšák u sedadla.
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)