Neočekávejme
poperme se v sobě
a zabraňme falešným touhám
pomáhat potřebným
potřební jsme sami
poperme se v sobě
a opojme se aspoň jedním vítězstvím
nad prapodivnými touhami
být lepší než jsme
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: To je ONA, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)