Ženám
Co skrývá se pod kůží,
co skrývá se v tvé hlouby?
Vidět, ženu pravou, nepřísluší muži
Tu nenávist, strach a touhy
Co ukryto je v tobě
V srdci, v duši, vně
Ptám se bezpochyb hloupě
Doufám že podobna jsi mě.
Jak rád pochopil bych tvé sny,
objal v náručí ducha.
Však ruka má naráží na ostny,
a k mým prosbám jsi hluchá.
Jsme tak jiní? Jsme?
Dvě stejně ztracené bytosti.
Věř není pro mě večera či dne
bych nechtěl podlehnout, tobě, mé slabosti.
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: Alien.v.v.s., slečna.závist
Komentáře (0)