Dračí setba
Ze zubů dračích
mohou vyrůst klasy
Hádavých bojovníků
vzteklé slyším hlasy
Co zaseli jste z toho
najíst vám nedáme
Co jste nezaseli
ještě rozprodáme
S příkladem vaším
slepě do záhuby
Dohoda nedohoda
vyceníme zuby
Zbabělým hrdinům
záhadně svět přeje
Můžem si představit
kdo se tomu směje
Přečteno 443x
Tipy 28
Poslední tipující: Radhuza, enigman, Maryje..., Juraj Hrom, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, René Vulkán, Kubino 2, Květka Š., Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)