Kouzla našeho mládí

Kouzla našeho mládí

Anotace: Prý bylo lépe...

V našem mládí bylo prý vše krásnější…
hory byly vyšší
slunce více hřálo
voda zůstala v korytech
mraky se méně mračily
a pršelo jen
když se dešti povolilo

V našem mládí bylo prý vše krásnější…
milovali jsme se více
sportem stále žili
práce nás brala u srdce
za hodně peněz v krátké chvíli
slzy zbytečně netekly
a plakalo se jen
když se nám povolilo

V našem mládí bylo prý vše krásnější…
louky byly více zelené
ptáci krásně zpívali
láska byla pevná
po ulici jezdilo málo aut
řidiči byli slušní
a dávali přednost každému napotkání
a lidé byli upřímnější
jen když se jim povolilo
Autor jaroslava anna, 16.05.2011
Přečteno 418x
Tipy 14
Poslední tipující: Houda, Alien.v.v.s., Gabrielle, Psavec, Květka Š., carodejka, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

:-))))
Ale to je pravda !! jasně si vzpomínám, že když mi byl rok a půl, rohlíky byly veliký mě až po loket !!! :-))) ST

20.07.2011 18:38:00 | Houda

líbí

Za našeho mládí bylo fajn. Byli jsme mladí.

17.05.2011 01:13:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel