Poslední písnička
Nad ránem jitřenka
před setměním večernice
nahlas naděje
tiše marná touha
když na mě mluvila láska
já ji neposlouchal
Koncert skončil
muzikanti už někde pijí pivo
a já bych chtěl
tleskat o přídavek
Pouť odjela
už na konci prázdnin
kde bych teď na podzim měl
vystřelit bílou růži
Zbývá poslední písnička
o bláhových přáních
možná ji ještě slyšíš
vrátíš mi můj svět
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Magdalena Křenková, jvacl, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)