šedivo
Venku je šedá obloha, země se svléká do naha
venku je šedé nebe, nemám nic ráda jen sebe a tebe
venku jsou šedé mraky,já pluji s nima taky
pluji s nimi do nekonečna, do svého nekonečného světa
který mám uvnitř sebe, mrazí mne z toho a zebe
Venku je šedá obloha....začínám znovu, od znova
jako se začíná život od Boha
Komentáře (0)